Nytt för i år: Fråga Experten Live

9 januari, 2018 | Av

En nyhet för årets konferens är Fråga Experten Live. Här ges du möjlighet att ställa frågor och diskutera dem tillsammans med våra experter och andra konferensdeltagare.

Fråga Experten Live sker parallellt med seminarier på onsdagseftermiddagen. Här ges du en unik möjlighet att diskutera både dina egna och andras frågor tillsammans med våra experter och andra konferensdeltagare. Du anmäler dig till Fråga Experten Live via anmälningsformuläret och cirka en månad innan konferensen får du ett mejl där du påminns om att ställa dina frågor. Om din fråga sedan tas upp på konferensen kan du få nyttiga inspel från både experter och andra deltagare. Vem vet, du kanske kan komma med ett inspel som hjälper någon annan också?

Vi återkommer med namnen på de experter som kommer att vara med och en beskrivning av vilka frågor de kan svara på. Har du anmält dig till Fråga experten Live och har frågor redan nu? Mejla dem till oss på info@vaguiden.se. Skriv Fråga experten live i ämnesraden.

Inga kommentarer

No comments yet.

Leave a comment