Uppsala kommun skickar nio deltagare till passet om Små avlopp på nationell nivå

16 februari, 2018 | Av

Cecilia Remén

Cecilia Remén, inspektör enskilt vatten & avlopp, Miljöförvaltningen Uppsala kommun.

Vi ställde några frågor till Cecilia Remén, inspektör enskilt vatten & avlopp, Miljöförvaltningen Uppsala kommun.

Ni har anmält nio deltagare till passet Små avlopp på nationell nivå och funktionskontroll. Det är rekord för Vatten Avlopp Kretslopp, med flest antal deltagare från samma arbetsplats på en och samma föreläsning. Är det möjligtvis så att ni anmält hela avdelningen som arbetar med små avlopp?
– Ja, det stämmer. Hela gruppen som arbetar med små avlopp ska gå, även vår administratör.

Varför har ni anmält er till Vatten Avlopp Kretslopp?
– Vi ser konferensen lite som årets avloppshändelse, en slags kick-off för avloppsåret. VAK är en möjlighet att höra de senaste om vad som händer i va-sverige. Sedan är det smidigt att konferensen är så nära.

Varför åker hela gruppen?
– Vatten Avlopp Kretslopp är ett bra sätt för hela gruppen att hålla sig uppdaterade om vad som är aktuellt inom de olika områdena. Vi har också nya kollegor i gruppen, då är konferensen en bra introduktion för små avlopp och va-frågor i stort. Att alla i gruppen får samma information samtidigt, är också positivt.

Inga kommentarer

No comments yet.

Leave a comment