Nätverka ännu mer med likasinnade under lunchen på konferensen

8 mars, 2018 | Av

vanatverkPassa på att diskutera aktuella frågor om va-rådgivning och kretslopp med likasinnade under lunchen. VA-guiden hjälper dig att nätverka under hela konferensen och har reserverat lunchbord under både onsdag och torsdag.

Det är bara att dyka upp till lunchen, ingen föranmälan krävs. Nätverken är öppna för alla, oavsett om du varit med tidigare eller inte. Borden kommer vara ordentligt skyltade så att du hittar rätt och finns på nedre plan i ”Artistfoajén”, 1 trappa ner från Gevaliasalen.

  • Onsdag 21/3 Kretsloppsnätverkets lunch – tillsammans med representanter från MACRO-projektet.
  • Torsdag 22/3 Nätverket för VA-rådgivare

Kretsloppsnätverket och Va-rådgivningsnätverket har genomfört nätverksträffar både under 2016 och 2017 och fler aktiviteter är planerade för 2018. Till exempel är nästa träff för Kretsloppsnätverket den 24 maj i Töreboda, där även MACRO- Mat i Cirkulära Robusta system kommer att delta.

Nätverka du också och få veta mer under luncherna!

Inga kommentarer

No comments yet.

Leave a comment