Vatten Avlopp Kretslopp » Om 1 vecka öppnar deltagaranmälan

Om 1 vecka öppnar deltagaranmälan

30 november, 2018 | Av

hoteltylosand_lowOm bara 1 vecka, den 7 december, öppnar vi portarna för er deltagare att anmäla sig till konferensen. Early-bird-priset gäller till och med 25 januari, och sista dag för anmälan är den 27 februari.

Vi har ett fullspäckat program i år, med föreläsare från bland annat HaV, MSB, Svenskt Vatten, Länsstyrelsen Halland och KTH. Till årets konferens introducerar vi dessutom ”årets monter” där ni deltagare får rösta på den monter ni tycker har gett er mest under konferensen.

Dessutom har vi tagit ett nytt grepp om temapromenaderna, de är nu frivilliga och som deltagare kan du välja att gå på antingen ”För dig som är ny i branschen” eller ”Nyheter för året”. I de två promenaderna kan du välja inriktning mellan Små avlopp och Dagvatten.

Hoppas vi ses på Hotel Tylösand!

Inga kommentarer

No comments yet.

Leave a comment