Vatten Avlopp Kretslopp » Transport till och från konferensen

Transport till och från konferensen

18 februari, 2019 | Av

bus-1898612

För att göra det så lätt som möjligt för er att ta er till konferensen har vi arrangerat busstransporter mellan Hotel Tylösand och Halmstad C. Dessutom går bussar mellan Tylebäck Hotell & Konferens och Hotel Tylösand. Dessa kommer trafikeras vid konferensdagarnas början och slut, samt vid middagen.

Om du behöver ta dig till eller från konferensen på andra tider rekommenderar vi att du köper din biljett genom Hallandstrafikens app. Buss nr 30 går från Halmstad C  och stannar precis utanför Hotel Tylösand. Sträckan trafikeras var 15:e minut.

Se karta över Halmstad resecentrums hållplatser

Komplett lista med arrangerade bussturer till och från konferensen