Vatten Avlopp Kretslopp » Förberedelserna för VAK 2020 har börjat

Förberedelserna för VAK 2020 har börjat

4 juli, 2019 | Av

Nu avslutar vi VAK-året för 2019 och tackar Halmstad ännu en gång för ett par fantastiska dagar i mars. Trots att det är mitt i sommaren så har vi för länge sedan startat upp förberedelserna för VAK2020 i Jönköping med full fart. Passa på att reservera 18-19 mars 2020 i kalendern för Vatten Avlopp Kretslopp på Elmia Kongress & Konserthus i Jönköping.

Med hjälp av utvärderingarna från Halmstad slipar vi konferensen ytterligare och vi håller nu på att ta fram ett upplägg och tema för VAK 2020 för alla deltagare. Under sommaren har vi fokus på att planera utställningen och vi räknar med att öppna anmälan för utställare i mitten av september. Har ni några idéer eller synpunkter? Skicka dom till konferens@vaguiden.se

Trevlig sommar!

P.S. Nytt för i år är att vi kommer erbjuda ett visst antal platser till konferensen innan programmet är klart till ett mycket förmånligt pris så håll utkik efter vårt nya erbjudande ”Blind bird” i höst i våra nyhetsbrev och på hemsidan.