Vatten Avlopp Kretslopp » En hälsning från Renata Chlumska!

En hälsning från Renata Chlumska!

13 januari, 2020 | Av

Den kända äventyraren Renata Chlumska föreläser på Vatten Avlopp Kretslopps upptakt den 17 mars. Här berättar hon vad ni kan vänta er av hennes föreläsning.

Renata Chlumska var den första svenska kvinnan som besteg Mount
Everest och har klarat av klätterutmaningen Seven Summits som består av att bestiga det högsta berget på varje kontinent. Renata har också cyklat, paddlat och gått runt hela USA, vilket tog henne över ett år. Hon gick i mål i Seattle och numera firar staden Renata Chlumska Day den 15 september, dagen hon gick i mål.

På ett underhållande och lättsamt sätt låter Renata publiken ta del av hennes äventyr runt om i världen. Renatas styrka som föreläsare ligger i hennes förmåga att översätta de utmaningar hon stått inför och koppla dem till de utmaningar vi alla möter på hemmaplan.