Vatten Avlopp Kretslopp » Arbete pågår – alternativa lösningar för konferensen

Arbete pågår – alternativa lösningar för konferensen

30 mars, 2020 | Av

Hej!

Vi är såklart väldigt ledsna att vi inte kunde genomföra Vatten Avlopp Kretslopp den 18-19 mars i Jönköping till följd av läget med risk för spridning av coronaviruset och regeringens beslut om förbud för allmänna sammankomster med fler än 500 deltagare.

Vi arbetar hårt med att hitta alternativa lösningar för att erbjuda konferensen och återkommer om det så snart vi har mer information.

I dagsläget har vi tyvärr inga besked om eventuella möjligheter till återbetalning av avgifter. Vi återkommer när vi vet mer på e-post till alla anmälda och med mer information här på hemsidan. Vi hoppas på er förståelse om detta utifrån den extraordinära situationen. Vi vill under tiden tacka alla berörda för visad hänsyn och förståelse.

Ta hand om er,

Varma hälsningar VA-guiden!