Vatten Avlopp Kretslopp » Bussar till och från konferensmiddag

Bussar till och från konferensmiddag

9 mars, 2020 | Av

Det går flera bussar till och från onsdagens konferensmiddag. Bussarna plockar upp folk på hållplatsen Hamnkanalen/Rådhusparken samt vid Scandic Elmia. På vägen tillbaka kör bussar från Huskvarna Folkets Park och släpper av folk på Scandic Elmia samt hållplatsen Hamnkanalen/Rådhusparken.

Jönköping – Huskvarna Folkets Park

Från Hamnkanalen/Rådhusparken: 18:15
Från Scandic Elmia: 18:25

Huskvarna Folkets Park – Jönköping

Från Huskvarna Folkets Park: 22:00, 22:40, 23:20 och 24:00. Bussarna släpper av konferensdeltagarna på båda hållplatserna Scandic Elmia och Hamnkanalen/Rådhusparken. Observera att varje tur endast kan ta 150 personer åt gången (först till kvarn gäller). I annat fall hänvisar vi till lokaltrafiken Jönköpings Länstrafik.

Åk kollektivt!

Ett bra sätt att ta sig runt i Jönköping är med hjälp av Jönköpings Länstrafik. De trafikerar sträckor mellan Jönköpings centrum och Elmia regelbundet, och det går både tåg och bussar mellan Jönköping och Huskvarna.