Vatten Avlopp Kretslopp » VAK 2020 flyttas fram ett år – Välkommen till Jönköping 17-18 mars 2021!

VAK 2020 flyttas fram ett år – Välkommen till Jönköping 17-18 mars 2021!

22 april, 2020 | Av

Din bokning och avgift för årets konferens flyttar med och gäller för 2021. Detta gäller för alla bokningar såsom konferensdeltagande, monterpersonal och monterplats.

Till följd av regeringens beslut angående begränsningar om stora folksamlingar för att minska smittspridning av coronavirus kunde inte Vatten Avlopp Kretslopp genomföras som planerat. Nu kan vi äntligen meddela att konferensen flyttas fram till 17-18 mars 2021, på Elmia Kongress- och konserthus i Jönköping.

Maja Englund, vd VA-guiden

Platsen är fortfarande Jönköping
– Vi har jobbat hårt med att hitta en lösning på hur Vatten Avlopp Kretslopp ska kunna genomföras på bästa sätt. Vi är därför glada över att konferensen i Jönköping flyttas fram till nästa år. Vi tror och hoppas att det kommer det bli en fantastisk konferens, fylld med inspiration, erfarenhetsutbyte och ny kunskap för alla som kommer, säger Maja Englund vd på VA-guiden.
 
Din bokning flyttar med
Du som är bokad till årets konferens behöver inte göra något, din bokning flyttar med och vi kommer återkomma med mer information om program och genomförande. Har du frågor om konferensen ber vi dig i första hand kontakta Maja Englund, vd VA-guiden.
 
Stort tack och fin möjlighet för kunskapsutbyte
Vi vill återigen passa på att tacka alla berörda för visad hänsyn och förståelse i denna extraordinära situation. Nu laddar vi för två härligt intressanta och fullspäckade dagar med inspirerande föreläsningar, kunskapsutbyte och givande samtal i mars 2021.

Varmt välkommen till Jönköping 2021 hälsar vi på VA-guiden!