Information

Vatten Avlopp Kretslopp är den årliga mötesplatsen för alla som arbetar med dagvatten, VA-planering och små avlopp. Varje år deltar flera hundra tjänstemän, konsulter och branschexperter för att knyta kontakter, få inspiration och inhämta de senaste forskningsresultaten och erfarenheterna inom små avlopp, dagvatten och VA-planering.
Filmen om Vatten Avlopp Kretslopp

Datum och tider
Konferensen startar onsdag 21 mars kl. 08.30 med registrering och kaffe.
Konferensen avslutas sedan torsdag den 22 mars kl. 15.00, utställningen håller öppet för eftersnack fram till kl. 17.00.

Plats
Gävle konserthus
Kungsbäcksvägen 22, 802 67 Gävle
www.gavlekonserthus.se

Registrering
Registrering sker direkt vid ankomst i garderoben. Det är naturligtvis gratis att hänga av jackan och ställa av väskor. Har du en större väska ber vi dig gärna att du lämnar den i hotellets bagagerum både onsdag och torsdag. Många hotell ligger mellan konferensanläggningen och tågstationen.

Mat
Fika och lunch under dagarna ingår i konferenspriset. Fredagens lunch kommer vara vegetarisk för alla. För dig som deltar i båda dagarna på konferensen ingår middag i Gasklockorna, kvällen den 21 mars. Där serveras en tvårätters middag. Efter middagen blir det pub och musik.

Boende
Eventuell logi bokar du själv. Vi har ett antal hotellrum till rabatterade konferenspriser som ligger reserverade till mitten av februari. Se våra förslag till hotell.

Utställning
Företag, kommuner, organisationer och föreningar är välkomna att ställa ut såväl projekt som produkter, teknik och tjänster. Varje seminarium har tid i utställningen för temapromenad som riktar sig till respektive seminariums inriktning.

Om du är intresserad av projektbord kryssar du i den rutan i anmälningsformuläret för deltagare, så kontaktar vi dig.
Under fliken Våra utställare hittar du all info om de företag som kommer att ställa ut under konferensen.

Programmet
Se högerspalt på sidan.

Dialogmöte om markbaserade anläggningar
Under eftermiddagen den 20 mars, dagen innan konferensen, arrangerar  Avloppsguidens användarförening ett utbildningstillfälle. Efter utbildningen håller användarföreningen sitt årsmöte och avslutar med en gemensam middag. Gratis deltagande men du behöver föranmäla dig.

Mer information
Gå till våra kontaktsidor