För utställare

Hej utställare!
Nu är det snart dags att boka monter inför konferensen 2019 i Halmstad. Vi räknar med att kunna öppna portarna för er den sista augusti.

På sidorna För utställare kommer du hitta information så som monterbokning, priser, hotell, planskiss, tider att passa mer mera.

Varje år deltar flera hundra tjänstemän, konsulter och branschexperter för att knyta kontakter, få inspiration och inhämta de senaste forskningsresultaten och erfarenheterna inom små avlopp, dagvatten och VA-planering. På konferensen ges besökarna en överblick över produktutbudet och chans att jämföra olika konkurrerande alternativ och varianter inom små avlopp, pumpar, dagvatten och rör/ledningar med mera. Snabba svar, lättillgänglig information och personlig kontakt ger ett bra informationsunderlag.

Temapromenader
Under konferensen tas även deltagarna runt i guidade temapromenader i utställningen för att lyssna kort från varje monter.

Det kommer även finnas undersidor med det mesta du behöver ha koll på som utställare – allt från planskiss, resväg och parkeringar till tips på hotell i Halmstad där vi har ordnat konferensrabatt. I år har vi återigen en konferensanläggning, Hotel Tylösand, som ligger vid havet, ca 1 mil från centrala Halmstad.

Välkomna!

utstallning