Om utställningen

Vatten Avlopp Kretslopp är en konferens som erbjuder deltagarna både föreläsningar inom VA-guidens ämnesområden samt en utställning av branschprodukter.

Montrar i utställningen

Vill du vara utställare på Vatten Avlopp Kretslopp 13-14 mars 2019 i Halmstad. Läs på ordentligt vad som gäller för er som utställare, all information ni behöver hittar ni via menyn.

Vem besöker konferensen?

Varje år deltar flera hundra tjänstemän, konsulter och branschexperter för att knyta kontakter, få inspiration och inhämta de senaste forskningsresultaten och erfarenheterna inom små avlopp, dagvatten och VA-planering. Konferensen har ett stort antal besökare från de kommunala avdelningarna för miljö och tekniska. Vi täcker in nära 70 % av Sveriges kommuner, ett hundratal företag och varje år ett antal nationella myndigheter så som Havs- och vattenmyndigheten, Naturvårdsverket och Boverket.

Både konferens och mässa

Vatten Avlopp Kretslopp är en mötesplats för alla som äger rum den 13-14 mars 2019. Konferensdeltagarna ges möjlighet att träffa er utställare under fikapauser och luncher. Du som utställare har också fri tillgång att gå på seminarierna. Konferensmiddagen på onsdagskvällen ingår för alla konferensens deltagare, utställare och föreläsare.

 

Välkomna till Halmstad!

om_utstallningen

Se film från utställningen i Borås 2015.