Vatten Avlopp Kretslopp » Om utställningen

Om utställningen

Vatten Avlopp Kretslopp är en konferens som erbjuder deltagarna både föreläsningar inom VA-guidens ämnesområden samt en utställning av branschprodukter.

Montrar i utställningen

Vill du vara utställare på Vatten Avlopp Kretslopp 13-14 mars 2019 i Halmstad. Läs på ordentligt vad som gäller för er som utställare, all information ni behöver hittar ni via menyn.

Vem besöker konferensen?

Varje år deltar flera hundra tjänstemän, konsulter och branschexperter för att knyta kontakter, få inspiration och inhämta de senaste forskningsresultaten och erfarenheterna inom små avlopp, dagvatten och VA-planering. Konferensen har ett stort antal besökare från de kommunala avdelningarna för miljö och tekniska. Vi täcker in nära 70 % av Sveriges kommuner, ett hundratal företag och varje år ett antal nationella myndigheter så som Havs- och vattenmyndigheten, Naturvårdsverket och Boverket.

Både konferens och mässa

Vatten Avlopp Kretslopp är en mötesplats för alla som äger rum den 13-14 mars 2019. Konferensdeltagarna ges möjlighet att träffa er utställare under fikapauser och luncher. Du som utställare har också fri tillgång att gå på seminarierna. Konferensmiddagen på onsdagskvällen ingår för alla konferensens deltagare, utställare och föreläsare.

Nytt för dig som ställer ut på Vatten Avlopp Kretslopp 2019

Inför 2019 års konferens har vi tagit några nya grepp kring utställningen i förhoppningen att det ska underlätta ett större utbyte mellan er utställare och deltagarna. Mycket kommer fortsätta i samma spår som tidigare, men temapromenaderna får en uppfräschning och vi introducerar utnämning av ”Årets monter”.

Temapromenader i utställningen
Istället för att samla alla deltagare i temapromenaderna som tidigare, där intresset hos deltagarna varit varierande, hoppas vi genom skräddarsydda och frivilliga temapromenader kunna locka de mer intresserade deltagarna i mindre grupper.

Temapromenaderna kommer delas in i områdena små avlopp och dagvatten, med två olika promenader vardera; För dig som är ny i branschen och Nyheter för året.

För att anmäla ert intresse för att ta emot besök av temapromenaderna, maila Elin.

Årets monter
Under konferensen kommer deltagarna uppmanas att rösta på årets monter utifrån följande kriterie: ”Vilken monter har gett dig mest under Vatten Avlopp Kretslopp 2019”. Den vinnande montern presenteras vid middagen på onsdagskvällen, och priset utgörs av att få förtur till att boka monterplats till nästa års konferens.

Videoklipp på vår hemsida
Skicka gärna in ett ungefär 30 sekunder långt videoklipp där ni talar om varför deltagarna ska besöka er monter. Håll klippet sakligt, kort och rappt, så att den som kollar på klippet orkar hålla uppmärksamheten uppe. Vi publicerar sedan klippet på vår hemsida under ”Våra utställare 2019” i anslutning till er företagsinformation.

Skicka in ert videoklipp till Elin.

 

Välkomna till Halmstad!

om_utstallningen

Se film från utställningen i Borås 2015.