Om utställningen

Vatten Avlopp Kretslopp är en konferens som erbjuder deltagarna både föreläsningar inom VA-guidens ämnesområden samt en utställning av branschprodukter.

Montrar i utställningen

Vill du vara utställare på Vatten Avlopp Kretslopp 21-22 mars 2018 i Gävle. Gör då en intresseanmälan till vår utställningsansvarige Elin. Intresseanmälan ser till att du hamnar i våra utskickslistor och får information framöver. Vi arbetar inte med några förbokningar utan samma datum gäller för alla.
Bokningen öppnar 31 augusti.

Vem besöker konferensen

Varje år deltar flera hundra tjänstemän, konsulter och branschexperter för att knyta kontakter, få inspiration och inhämta de senaste forskningsresultaten och erfarenheterna inom små avlopp, dagvatten och VA-planering. De senaste åren har vi slagit rekord i deltagarantal. Senast, i Norrköping var vi 600 deltagare. Konferensen har ett stort antal besökare från de kommunala avdelningarna för miljö och tekniska. Vi täcker in nära 70 % av Sveriges kommuner, ett hundratal företag och varje år ett antal nationella myndigheter så som Havs- och vattenmyndigheten, Naturvårdsverket och Boverket.

Både konferens och mässa

Vatten Avlopp Kretslopp är en mötesplats för alla som är på plats den 21-22 mars 2018. Vi har långa fikapauser och luncher så att konferensdeltagarna ska ha tid att möta er som utställare. Du som utställare har också fri tillgång att gå på seminarierna. Konferensmiddagen på onsdagskvällen ingår för alla konferensens deltagare, utställare och föreläsare. Här får du som utställare chans till ytterligare en avslappnad mötesplats.

Under konferensens temapromenader ges besökarna en överblick över utställningens utbud och en chans att jämföra olika alternativ och varianter inom små avlopp, pumpar, dagvatten och rör/ledningar med mera. Du som utställare presenterar här ditt företag eller din produkt. Detta har varit ett lyckat koncept både för deltagare och utställare att mötas.

I Gävle kommer ingen Avloppslördag hållas. Därför har vi även valt att bryta mönstret där konferensen alltid legat torsdag-fredag. Vi test nu för första gången att arrangera konferensen onsdag-torsdag.

 

Välkomna till Gävle!

for-utstallare

Se film från utställningen i Borås 2015.